reklama

Zwłoki i miłość (makabryczne odkrycie w Sterdyni)

Sokołów Podlaski, Sterdyń

Justyna Janusz 2022-01-19 09:37:05 liczba odsłon: 17555

Makabryczne odkrycie w Sterdyni fot. Aga Król

Córka przechowywała przez wiele miesięcy zmumifikowane zwłoki matki.

reklama

Poszukiwania młodego mężczyzny zakończyły się niespodziewanym odnalezieniem zwłok w daleko posuniętym rozkładzie. A w tle wielka miłość...

W centrum Sterdyni, niedaleko urzędu gminy, stoi dom. Pod koniec 2019 roku sprowadziły się do niego dwie kobiety, matka i córka.

– Córka nie chciała się z nikim poznać. Z początku witała się: „dzień dobry”, a potem przestała – mówi jeden z mieszkańców Sterdyni.

Na furtce wywiesiła tabliczkę z imieniem, nazwiskiem, numerem telefonu i napisem: „Uzdrowiciel”.

– Taki z niej uzdrowiciel, jak i z pani – śmieje się jeden z mężczyzn.

– Raz zadzwoniłam z ciekawości, proponowała mi jakieś masaże. Nie poszłam – mówi mieszkanka wsi. – Nikt do niej nie przyjeżdżał. Z czego się utrzymywała? Nie wiem. Nie pracowała.

Zostało Ci do przeczytania 91% artykułu

Aby przeczytać całość kup e-wydanie nr 3/2022:

Komentarze (6)

Komentarz został dodany

Twój komentarz będzie widoczny dopiero po zatwierdzeniu przez administratora

Dodanie komentarza wiąże się z akceptacją regulaminu

• najstarsze

• najnowsze

• popularne

reklama
reklama
reklama
Klauzula informacyjna
Szanowny Użytkowniku

Wydawnicza Spółdzielnia Pracy „Stopka” zaktualizowała swoją Politykę Prywatności. Portal tygodniksiedlecki.com używa cookies (ciasteczek), aby zapewnić jak najlepszą obsługę naszej strony internetowej. Wydawnicza Spółdzielnia Pracy „Stopka” i jej Zaufani Partnerzy używają plików cookies, aby wyświetlać swoim użytkownikom najbardziej dopasowane do nich oferty i reklamy. Korzystanie z naszego serwisu oznacza to, że nie masz nic przeciwko otrzymywaniu wszystkich plików cookies z naszej strony internetowej, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Można zmienić ustawienia w przeglądarce tak, aby nie pobierała ona ciasteczek.